Zobozdravstvo Nova Gorica mi je pomagalo pri mojih težavah

Že kar nekaj let sem se sedaj znašal v težavi, da nisem imel nobenega zobozdravnika, oziroma nisem bil prijavljen pri nobenemu. To pa zato, ker sem do 18ega leta bil prijavljen pri otroškemu zobozdravniku, kar pa je bilo primerno za torej vse do starosti 18 let. Tako pa se nato nisem več moral odpraviti k njemu, ter sem takrat naredil to napako, da si nisem nemudoma poiskal novega zobozdravnika, kateremu bi se lahko prijavil.

No tako pa je sedaj minilo že kar nekaj let, od kar sem opravil kakšen obisk v ambulanti, ter me je to že začelo malo skrbeti, saj vem kako velik problem lahko predstavljajo težave z zobmi. Nato pa sem tudi začel občutiti razne bolečine na območju mojih zob, kar pa me je začelo res zelo skrbeti, saj nisem imel svojega zobarja. Zato pa sem začel iskati različne zobozdravstvene ambulante, h katerim bi se lahko prijavil. Tako pa je bilo kar težko najti kakšno ambulanto, ki bi me lahko še sploh sprejela. Nato pa mi je prijatelj povedal, da bi me morda zobozdravstvo Nova Gorica, lahko sprejelo. To pa zato, ker se je sam tudi srečal s takšno težavo, kot jaz, ter so bili vsi zobozdravniki, oziroma ambulante, že preveč zasedene za sprejemanje novih pacientov, ter se je nato zatekel v Novo Norico, kjer pa ga je zobozdravstvo Nova Gorica nato res sprejelo. 

No tako pa sem se res odločil, da bom probal še tam. Zobozdravstvo Nova Gorica pa me je nato res zelo pozitivno presenetilo, saj so me lahko res takoj sprejeli, za kar pa sem bil zelo hvaležen, saj je to pomenilo, da si bom lahko končno pozdravil vse moje težave z zobmi, ter tako poskrbel tudi za zdravje. Nato pa sem dobil tudi že zelo hiter termin, da sem se lahko odpravil na prvi pregled k zobozdravniku.

Zobozdravstvo Nova Gorica mi je pomagalo pri mojih težavah